Thursday, October 25, 2012

Kem Membaca 2012

Posted by Budak Kecik at 8:43 AM 0 Budak mata bulat Links to this post
Assalamualaikum :)
Hello bloggers ? 
Sihat semua . Hihi, actually Anis dah lama tak update blog kan ? Taktahu nak update ape , dah buntu dah --" .
Btw , Anis nak cerita kisah Anis tahun 2012 , walaupun kadang-2 ada masalah bagai . Tapi alhamdullilah Anis dapat tempuhnya jugak . And finally PMR test dah habis . I hope the result don't disappoint me and my family . Doakan saya ye ?
Oh iye ? Lupa pulak niat sebenar Anis update blog ni, sebenarnya nak cerita pasal Kem Membaca 2012 Peringkat Negeri Perak . Tarikh 24/10/2012  
Haha, Anis sebenarnya takde lah minat membaca sngat, tapi boleh lah . Kebetulan haritu Cikgu nak ambil 8 orang yg nak masuk Kem Membaca nih, and Anis voluteer kan diri untuk masuk . Sebenarnya susah jugak mula-2 tuh , sebab dia bagi masa 3 hari je untuk prepare kan ? But alhamdulillah Anis berjaya buat walaupun ada kesilapan sikit , haha maklumlah dia buat secara live mestilah takut kan ?
And finally semuanya dah berakhir , and mulalah sesi Take A Picture ! Lol . Photographernya Cik Adiba :) .
Okay dah tak larat nak type panjang-2 , tengok gambar jelah ek ~
Thankyou ♥  to Cikgu Ahmad Kamal and Cikgu Roseni sebab
banyak membantu kitorang :) . 
My friends SINCE 2008 ^_^ ♥ 
With Photographer ^_^ ♥ 
Eyma with Nyna ^_^
Meet my lovely Teacher Bahasa Melayu ♥ 
Alolo , Ayu dengan Pyka comel ♥ >.<
Focus kat budak laki tuh, comelkan dia ? ;)
Oh, sebelum terlupa nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat ISLAM :) .
Thank You For Reading . LIKE Kalau suka ♥